Home Spacer
Spacer
Spacer

Dodaj u Favorites

 
 

Sponzor

Mikro

Mikro

Gameplay

Gameplay
Spacer

Check It Out

OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.

Tražimo saradnike - Prijavi se

Postanite saradnik
VESTI

Virgin Radio dolazi na PS3 i Wii

PDF Štampaj E-mail
Vesti - PlayStation 3 | Autor Miloš Vučić | 11 April 2007
Virgin RadioSvakim danom je sve više kompanija koje svoje proizvode žele da prilagode konzolama kako bi se mogle proširiti i na to tržište. Ovog puta se radi o Virgin Radiu koji sprema verziju flash playera prilagođenu PS3 i Wii igračkim konzolama. Na ovaj način će svi korisnici konzola koji su povezani na internet moći da prate radio ma gde se nalazili. Virgin će takođe omogućiti kupovinu karata za događaje i sl. putem playera. Uskoro se očekuje da će i drugi mediji početi da se pridružuju u ovakvim akcijama tako će ovaj segment svakako privlačiti sve više pažnje vremenom.
 

Guitar Hero III najavljen

PDF Štampaj E-mail
Vesti - PlayStation 3 | Autor Miloš Vučić | 11 April 2007
Guitar Hero IIIDa će ova jesen biti zaista zanimljiva za ljubitelje muzike koji vole da se igraju potvrđuje i najava igre Guitar Hero III koja bi se trebala pojaviti krajem jeseni (kao i igra Rock Band) za PS3, XBox 360 i Wii igračke konzole, čime će Guitar Hero III postati prva igra iz franšize koja paralelno izlazi za sve 3 "next-gen" konzole. Za razvoj Guitar Hero III  je ovog puta zadužen Neversoft (prethodne je radio Harmonix) koji će biti na iskušenju da za samo 6 meseci prestavi novo iskušenje XBox 360 igračima koji su prošle nedelje dobili Guitar Hero II. Nadamo se da će sve biti ok i da se ne radi jedinoo pohlepi izdavača RedOctane koji je očigledno "namirisa" veliki novac na osnovu dobre prodaje prethonih delova. Da potsetimo da je Guitar Hero serijal započet na PS2 konzoli i da je postigao odlične rezultate prodaje i popularnosti.
 

Mikro April

PDF Štampaj E-mail
Vesti - Razno | Autor Miloš Vučić | 11 April 2007
Mikro Sa prvim aprilom na kioscima se pojavio i aprilski Mikro. Tema ovog aprilskog izdanja jeste Opšti saveti za Windows, koji će vam, bez obzira da li ste prešli na Vistu ili još uvek koristite XP, pomoći da radite brže i bezbednije, čak i sa stilom. Najpre ćemo vam dati nekoliko saveta za ubrzavanje sistema, a zatim ćemo preći na upravljanje datotekama i podešavanje radnog okruženja, mreža, Web čitača i Windows Media Playera.

Ovaj broj donosi i tekst o izboru najboljeg operativnog sistema. Nekada su se korisnici delili u samo dve grupe, na privržene Macu i odane Windowsu. Doduše, mogli ste biti i poklonik Unixa. Bez obzira na lična opredeljenja, verovatno ste u životu koristili samo jedan operativni sistem. Međutim, toj prinudnoj isključivosti je došao kraj – sada se i na Appleovim računarima može pokrenuti Windows XP. Svakom računaru je i dalje potreban primeran operativni sistem, ali sada operativne sisteme možete lakše kombinovati i na jednom računaru imati ih nekoliko.

U aprilskom broju pisali smo i o bezbednosti na Internetu, odnosno o Nevidljivim a opasnim pretnjama. Tenutni hakerski napadi su izvorno opisivani kao propusti koji su iskorišćavani istog dana kada su zakrpe za njih postajale dostupne, tako da stručnjaci nisu imali vremena da reaguju. Majkrosoftovi proizvodi kao što su Internet Explorer, Office i Windows često su meta trenutnih ali i drugih napada, delom zato što dominiraju svetom softvera pa samim tim postaju interesantni.

Aprilski broj nastavlja seriju tekstova o digitalnoj fotografiji. Posle neuobičajeno dugog perioda beta testiranja, kompanija Adobe je predstavila prvu verziju svog najnovijeg proizvoda namenjenog prvenstveno profesionalnim fotografima i ambicioznim fotoamaterima. Verovatno su vodeći ljudi te kompanije želeli da i nazivom svog programa stave do znanja da je prošlo vreme filma, mračnih komora i udisanja neprijatnih isparenja, njegov pun naziv je Adobe Photoshop Lightroom – svetla komora.

Rezultat saradnje urednika Mikra i PC Worlda je tzv. rang lista 50 najvažnijih ličnosti na Internetu. Obzirom da u našoj zemlji samo četvrtina stanovništva koristi svetsku mrežu i to uglavnom posredstvom modema, onda možete zamisliti koliko je ovo nezahvalan posao bio. U svakom slučaju, važnost Interneta shvataju svi – i oni koji ga ne koriste, ali i oni koji ne mogu da zamisle život bez njega. Pročitajte, ima poznatih ali i manje poznatih ličnosti koji su na sebi svojstven način zaslužni za razvoj Interneta.

Rubrika testovi i prikazi predstavlja 32 monitora sa domaćeg tržišta, ali i masu skenera, fotoaparata, tastatura, web  kamera i drugih sitnica koje život znače. Rubrike Novi proizvodi, multimedija i mobilni uređaji u mnogome se oslanjaju na upravo završen Cebit 2007. Opisano je mnogo novih, tek predstavljnih proizvoda.

Pored ovih tu su i sve ostale rubrike na koje su čitaoci navikli kao što su Vodič kroz Web, koji i u ovom broju donosi mnoštvo korisnih domaćih i stranih lokacija, zatim Vodič za kupovinu sa cenovnikom 1000 proizvoda sa domaćeg tržišta, IT Razglednica sa svojim zanimljivostima i druge.

Da ne zaboravim uz ovaj broj Mikra sleduje vam i DVD sa preko 4 giga zanimljivih, korisnih i potrebnih programa.

Kompanije Comtrade i Sezampro i u ovom broju nagrađuju najvernije čitaoce lepim poklonima, a Mikro knjiga knjigama po izboru.
 

GTA IV detalji

PDF Štampaj E-mail
Vesti - PlayStation 3 | Autor Miloš Vučić | 11 April 2007

GTA IVTreba li neštoreći o GTA franšizi? Ukoliko niste odigrali nijedan iz serijala na bilo kojoj platformi, onda ste svakako na pogrešnom sajtu, please pritisnite alt+f4 (osim ukoliko niste potencijalni sponzor :P).

Šalu na stranu evo napokon i nekih relativno pouzdanih detalja o samoj igri:

  • Niko Bellic je glavni lik
  • Multiplayer će biti podržan!!!
  • Liberty City (NY) će biti jedina lokacija u igri
  • Verzija koju su pojedini magazini imali priliku da vide je XBox360 verzija
  • Aviona izgleda neće biti u igri no postojanje nekog drugog letećeg prevozno-vojnog sretstva nije iskljčeno

Trentni planirani datum izlaska za Američko tržiste je 16. oktobar 2007. i to u verzijama za PS3 i XBox 360 igračke konzole... A do tada prelažemo da ubijate vreme igranjem nekog od prethodnih delova jer od demoa za javnost verovatno ni ovog puta ništa.
 

Live Messenger dolazi na XBox 360

PDF Štampaj E-mail
Vesti - XBox 360 | Autor Miloš Vučić | 11 April 2007

xbox 360 tastatura Evo jedne lepe vesti iz Redmonda... Trebam li da kažem od koga? Preskočićemo taj deo i reći da će obradovati vlasnike XBox 360, odnosno korisnike Xbox LIVE servisa. Naime prlolećni update (planiran za 7. maj) će pored ostalogdoneti i podršku za Windows Live Messenger, koji trenutno poseduje preko 260 miliona aktivnih korisnika. Na ovaj način će XBox LIVE svakako postati najveci social network koji koristi TV kao izlaz. Inače Xbox LIVE prema podacima iz Microsofta ima preko 6 miliona korisnika (baš bi voleo da ih prebrojim). Live Messenger  će preko XBox LIVE podržavati pored klasičnog textualnog chata i video i audio komunikaciju.

Update će pratiti i kontroles sa mini tastaturom (znači ipak su tračevi na ovu temu bili tačni...) koja će didatno olakšati ćaskanje kako ne bi morali da koristite virtuelnu tastaturu (mada u svakom trenutku možete prikačiti usb tastaturu). Igračiće imati i mugućnost ćaskanja sa do 6 osoba tokom igre.

 

Bravo ScreenFun #24

PDF Štampaj E-mail
Vesti - Razno | Autor Igor Conić | 10 April 2007
Bravo ScreenFun #24 Aprilski broj Bravo ScreenFuna je izašao a u njemu možete naći test čak 19 igara među kojima pre svega izdvajamo opis fenomenalne strategije Command&Conquer 3: Tiberium Wars kao i nastavak Kratosove avanture God of War 2 za kojeg ćete dobiti i poster. Od ostalih igara tu su: AlienShooter: Vengeance, Burnout Dominator, GTA Vice City Stories (sa posterom), Infernal, Maelstrom, Motorstorm, Resident Evil 4, S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, Shin Megami Tensei: Digital Devil Saga 2, Silverfall, Test Drive United, Titan Quest: Immortal Throne, TMNT, Tortuga Two Treasures, Trackmania Unlimited, UEFA Champions League 2006-2007 i Virtua Tennis 3.

Za sve koji nameravaju da kupe PlayStation 3 razotkrivamo 15 dilema u vezi ove konzole. Da li vam je potreban HD televizor, koje su promene na gamepadu, koliko košta online PS3 servis - sve su pitanja na koja ćete naći odgovor u ScreenFunu.

Ukoliko volite da posmatrate planetu sa Google Earthom, u posebnom članku objavljujemo najinteresantnije pluginove za ovaj popularni virtuelni globus.

Svi koji žele da ulepšaju svoj desktop to mogu da učine sa Widgetima i mi u ovom ScreenFunu predstavljamo najbolje iz bogate Yahoo! Widget galerije.

Ako vas interesuje koji mobilni telefoni će obeležiti ovu godinu pogledajte specijalni izveštaj sa 3GSM sajma u Barseloni i saznajte koji su novi trendovi poznatih proizvođača.

Ukoliko ne možete da se odlučite koju vrstu MP3 plejera da kupite, uradite kratki ScreenFun psihotest i saznajte da li je za vas moćni iPod, skromni plejer ili će čak i mobilni telefon "odraditi posao".

Blu-Ray ili HD-DVD? Koje su razlike? Šta je bolje a šta je skuplje? Saznajte sve prednosti i mane novih standarda.

U Trix sekciji naći ćete cheatove sa sledeće igre: Supreme Commander, Titan Quest: Immortal Throne, Infernal, S.T.A.K.L.E.R. i Bully.

Bravo ScreenFun broj 24 je u prodaji od 10. aprila na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.
 

PlayStation 3 sa 20gb hard diskom, mrtav?

PDF Štampaj E-mail
Vesti - PlayStation 3 | Autor Miloš Vučić | 10 April 2007

PlayStation 3 sa 20gbU prethodnom periodu je dosta prodavnica iz svoje ponude izbacilo verziju Sony PlayStayion 3 konzole sa 20gb hard diskom, dok je određen broj zapravo nikada nije ni imao u ponudi. Od skora se na zvanicnom Sony-evom sajtu ne mogu naći podaci od verziji sa 20gb (koji su ranije bili uredno izlistani). 

Pretpostavlja se da se Sony odlučio na ovakav potez kako bi parirao Microsoftu, odnosno Xbox 360 Elite, koji je već najavljen. Naime, šuška se da će se pojaviti u prodaji PS3 sa 80gb hard diskom, te na ovaj način Sony izbegava konfuziju kupaca sa 3 različite verzije konzole. Da će od cele priče najviše koristi imati budući kupci svedoče i govorkanja da će Sony (ipak) spustiti cenu konzole sa 60gb tokom sledeće praznične sezone kako bi i cenom parirao Xbox 360 Elite.

Inače PS3 sa 20gb se kod nas nije ni uvozio tako da domaće kupce vest o smrti verzije sa 20gb neće previše zabrinuti. 

 

Guitar Hero II u prodaji za XBox 360

PDF Štampaj E-mail
Vesti - XBox 360 | Autor Miloš Vučić | 08 April 2007

Guitar Hero IIVeoma popularna igra Guitar Hero II je sada dostupna i igračima sa XBox 360 igračkom konzolom. Početak prodaje konzole prati Activisionova turnije po Britaniji tokom koje će igrači moći da se oprobaju na novom X-Plorer gitara kontroleru. Sam kontroler je baziran na Gibson gitarama koje su jako čest izbor muzičara (dobro je da nisu rekli da se isporučuje :P, ah ti marketing timovi šta sve neće da probaju da nam uvale). Tokom turneje će igrači moći do osvoje 100 finti vrerdne vaučere. 

Igra dolazi sa oko 70 pesama, a korisnici Xbox Live-a mogu doći do novih pesama i slika. Multiplayer mod je naravno poržan tako da se možete zabavljati sa prijateljima.

 

MotorStorm - najprodavaniji na svim kontinentima

PDF Štampaj E-mail
Vesti - PlayStation 3 | Autor Miloš Vučić | 08 April 2007

MotorStormIgra MotorStorm delo Evolution Studios, postigla je het-trik našavši se na vrhu top listi prodaje PlayStation 3 igara na tri kontinenta - Evropi, Japanu i USA. Igra je bila launch igra za sve 3 teritorije PlayStationa 3, no i pored ove početne prednosti mnogi smatraju da je potpuno zaslušeno nr. 1. prodaje.

MotorStorm je privukao ogroman broj igrača dozvoljavajući im da se oprobaju u off-road trkama koje obiluju brzinom, skokovima i napetošću (ah zato nema 24h Leman trka u igrama).

 

Mr. Bean igra

PDF Štampaj E-mail
Vesti - PlayStation 2 | Autor Miloš Vučić | 08 April 2007

Mr. BeanTrend pojavljivanja kombinacije film + igra se nastavlja. Ovog puta ce jedan od najvećih komičara 20. veka, Mr. Bean (255 milona $ zarade...) dobiti svoju igru, za sada samo na PlayStation 2 platformi.

Licencu za ovu igru ima kompanija Blast! Entertainment iz koje stiže najava da će igra biti 3D logička platforma u kojoj vam je naravno cilj da spasite jedinu stvar do koje je Mr. Beanu stalo, medu Teddy-a. U avanturama će vam pomagati Mr. Beanova devojka Irma Gobb. 

Iskreno ja bi se više obradovao igri na temu Crna Guja, no i Mr. Bean igra zvuči kao interesantna ideja. Datum pojavljivanja igre još uvek nije poznat.

 
<< Početak < Prethodno 21 22 23 24 25 26 27 28 Sledeće > Kraj >>

Rezultati 261 - 270 od 273
Spacer

Anketa

Kako ste saznali za sajt PS3 Igre?
 

Prodavnica

Sponzor

Za dobro zdravlje vaseg kompjutera - Kaspersky anti-virus

Screenfun

Bravo Screenfun
Spacer
PC Igre Spacer Hosted by HostingBig - Pouzdan i jeftin hosting

RSS 2.0ATOM 0.3OPMLweb server downtime monitor
Network: PC Igre | PS3 Igre | XBox360 Igre | PSP Igre

Hosted by HostingBig - Pouzdan i jeftin hosting
Powered By PageCache
Generated in 0.30157 Seconds